Gluteeniton 

Riisipiirakka

Kuoren valmistamiseen käytetään Virtasalmen Viljatuotteen tattarijauhoa. Kuoret pulikoidaan ohuiksi, jolloin paistettaessa kuori paistuu rapsahtavaksi. Piirakoiden runsas ja maukas sydän tekee piirakan syönnistä helppoa ja miellyttävää.

Piirakoiden koko saattaa vaihdella, onhan piirakat alusta alkaen käsintehtyjä. Jokaisen piirakan ulkonäkö on persoonallinen ja oma yksilönsä. Myös laktoosittomien piirakoiden päädyt on tarkoituksella jätetty kääntämättä antamaan persoonallista ilmettä.

Laktoositon

Riisipiirakka

Täyteläisen maun piirakoille antaa puuroon lorautettu laktoositon ruokakerma. Tunnistat laktoosittomat piirakat kääntämättömistä piirakanpäistä. Myös pakkauksessa oleva sininen teippi on merkkinä laktoosittomasta tuotteesta.

Maidoton & Vegaaninen    Riisipiirakka

Näiden piirakoiden riisipuuro keitetään Fazerin Aito Barista gluteenittomaan kaurajuomaan. Tunnistat vegaaniset piirakat käännetyistä piirakanpäistä. Pakkauksen punainen teippi on myös merkkinä vegaaniseen tuotteeseen.

Ainesosat ja Paisto-ohjeet

Laktoositon

Ainesosat: Vesi, tattarijauho (Suomi), riisi (Espanja), laktoositon kerma (kerma (Suomi), maitovalmiste (Suomi), muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E471, E466), happamuudensäätöaine (E331)), suola ja psyllium.

Maidoton & Vegaaninen

Ainesosat: Vesi, tattarijauho (Suomi), riisi (Espanja), gluteeniton KAURAjuoma (vesi, gluteeniton täysjyväkaura 10%, rypsiöljy, kalsium, emulgointiaine (E472e), suola, stabilointiaine (gellaanikumi), vitamiinit (riboflaviini, foolihappo, D2, B12), jodi), suola ja psyllium.

Laita uuni lämpeämään 300 asteeseen. Levitä jäiset piirakat pellille leivinpaperin päälle ja laita piirakkapelti kuumaan uuniin. Paista noin 25 minuttia tai kunnes sydän on saanut väriä. 

Huomioi, että paistoaika ja -lämpötila voivat vaihdella uunikohtaisesti.