Gluteeniton 

Riisipiirakka

Kuoren valmistamiseen käytetään Virtasalmen Viljatuotteen tattarijauhoa. Kuoret pulikoidaan ohuiksi, jolloin paistaessa kuori paistuu rapsahtavaksi. Piirakoiden runsas ja maukas sydän tekee piirakan syönnistä helppoa ja miellyttävää.

Piirakoiden koko saattaa vaihdella, onhan piirakat alusta alkaen käsintehtyjä. Jokaisen piirakan ulkonäkö on persoonallinen ja oma yksilönsä. Myös laktoosittomien piirakoiden päädyt on tarkoituksella jätetty kääntämättä antamaan persoonallista ilmettä.

Laktoositon

Riisipiirakka

Täyteläisen maun piirakoille antaa puuroon lorautettu laktoositon ruokakerma. Tunnistat laktoosittomat piirakat kääntämättömistä piirakanpäistä. Myös pakkauksessa oleva sininen teippi on merkkinä laktoosittomasta tuotteesta.

Maidoton & Vegaaninen    Riisipiirakka

Näiden piirakoiden riisipuuro keitetään Elovena Kahviin gluteenittomaan kaurajuomaan. Tunnistat vegaaniset piirakat käännetyistä piirakanpäistä. Pakkauksen punainen teippi on myös merkkinä vegaaniseen tuotteeseen.

Ainesosat ja Paisto-ohjeet

Laktoositon

Ainesosat: Vesi, tattarijauho (Suomi), riisi (Espanja), laktoositon ruokakerma (kerma (Suomi), maitovalmiste (Suomi), muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E471, E466)), suola ja psyllium.

____________________________________________________________________________

Ravintoarvo 100g

Energiaa 458 kJ/109 kcal

Rasvaa 2,6g

-josta tyydyttynyttä 1,6g

Hiilihydraatteja 18,8

-joista sokereita 0,6g

Proteiinia 2,6g

Suolaa 1,0g

Laktoosia <1,5mg

 Vegaaninen

Ainesosat: Vesi, tattarijauho (alkuperämaa Suomi), riisi (alkuperämaa Espanja), gluteeniton KAURAjuoma (vesi,gluteeniton kaura 11%, rapsiöljy, kalsium, happamuudensäätöaine (kaliumfosfaatit),emulgointiaine (E472e), stabilointiaine (gellaanikumi), suola, jodi, vitamiinit (B2, B12, D2)), suola ja psyllium.

_______________________________________

Ravintoarvo 100g

Energiaa 391 kJ/ 93 kcal

Rasvaa 0,7 g

-josta tyydyttynyttä 0,1 g

Hiilihydraatteja 19,1 g

-joista sokereita 0,5 g 

Proteiinia 2,4 g

Suolaa 1,0g

Laita uuni lämpeämään 250 asteeseen. Levitä jäiset piirakat pellille leivinpaperin päälle ja laita piirakkapelti kuuman uunin yläosaan. Paista noin 25 minuttia tai kunnes sydän on saanut väriä. 

Huomioi, että paistoaika ja -lämpötila voivat vaihdella uunikohtaisesti.