Gluteeniton
Riisipiirakka
Kuoren valmistamiseen käytetään Virtasalmen Viljatuotteen tattarijauhoa. Kuoret pulikoidaan ohuiksi, jolloin paistaessa kuori paistuu rapsahtavaksi. Piirakoiden runsas ja maukas sydän tekee piirakan syönnistä helppoa ja miellyttävää.
Piirakoiden koko saattaa vaihdella, onhan piirakat alusta alkaen käsintehtyjä. Jokaisen piirakan ulkonäkö on persoonallinen ja oma yksilönsä. Myös laktoosittomien piirakoiden päädyt on tarkoituksella jätetty kääntämättä antamaan persoonallista ilmettä.
Laktoositon
Riisipiirakka
Täyteläisen maun piirakoille antaa puuroon lorautettu laktoositon ruokakerma. Tunnistat laktoosittomat piirakat kääntämättömistä piirakanpäistä. Myös pakkauksessa oleva sininen teippi on merkkinä laktoosittomasta tuotteesta.
Maidoton & Vegaaninen Riisipiirakka
Näiden piirakoiden riisipuuro keitetään Elovena Kahviin gluteenittomaan kaurajuomaan. Tunnistat vegaaniset piirakat käännetyistä piirakanpäistä. Pakkauksen punainen teippi on myös merkkinä vegaaniseen tuotteeseen.
Ainesosat ja Paisto-ohjeet
Laktoositon
Ainesosat: Vesi, tattarijauho (Suomi), riisi (Espanja), laktoositon ruokakerma (kerma (Suomi), maitovalmiste (Suomi), muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E471, E466)), suola ja psyllium.
Ravintoarvo 100g
Energiaa 458 kJ/109 kcal
Rasvaa 2,6g
-josta tyydyttynyttä 1,6g
Hiilihydraatteja 18,8
-joista sokereita 0,6g
Proteiinia 2,6g
Suolaa 1,0g
Laktoosia <1,5mg
Vegaaninen
Ainesosat: Vesi, tattarijauho (alkuperämaa Suomi), riisi (alkuperämaa Espanja), gluteeniton KAURAjuoma (vesi,gluteeniton kaura 11%, rapsiöljy, kalsium, happamuudensäätöaine (kaliumfosfaatit),emulgointiaine (E472e), stabilointiaine (gellaanikumi), suola, jodi, vitamiinit (B2, B12, D2)), suola ja psyllium.
_______________________________________
Ravintoarvo 100g
Energiaa 391 kJ/ 93 kcal
Rasvaa 0,7 g
-josta tyydyttynyttä 0,1 g
Hiilihydraatteja 19,1 g
-joista sokereita 0,5 g
Proteiinia 2,4 g
Suolaa 1,0g